Актрисата Диана Димитрова разпространи нова снимка, която по нейни думи е

...
Актрисата Диана Димитрова разпространи нова снимка, която по нейни думи е
Коментари Харесай

Диана Димитрова показа снимка, доказваща, че травмите ѝ от побоя са истински

Актрисата Диана Димитрова популяризира нова фотография, която по нейни думи е част от Съдебно-медицинска експертна информация.

" По мотив появилите се спекулации по случая и опитите за операция на обстоятелствата съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен принуждение ", написа Димитрова в своя профил във Facebook, като добави, че фотографията е част в справката. В нея написа, че " по тялото има породени мекотъканни контузии - оток и кръвонасядания в региона на лява предно-странична част на лицето и лява раменница ".

По мотив появилите се спекулации по случая и опитите за операция на обстоятелствата, съм длъжна да покажа още едно доказателство за упражненото върху мен принуждение.

" Казано с по-прости думи контузиите от побоя са видни. Ясно се вижда следата от грайфера на обувката от ритника, който получих в главата. Като актриса взела участие в голям брой български и задгранични продукции, знам каква е разликата от театрален грим и същински контузии. Гримът се измива, а същинските контузии остават забележими и невидими белези за цялостен живот ", написа още Димитрова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР